Het succes van Piccotello in 2017

Het jaar 2017 is bijna voorbij en over een paar weken heffen wij het glas op een gezond én succesvol 2018. Tijd om terug te blikken op alle hoogtepunten van Piccotello van het afgelopen jaar.

 

Begin 2017 stond in het teken van de lancering van Piccotello in de Nederlandse markt. Het jaar rustig opstarten was er dus niet bij voor ons. We startten met een ambitieus team van hoteliers en ontwikkelaars, die allemaal gepassioneerd werkte aan Piccotello – het systeem voor de kleine hotelier. Een systeem waar volgens ons zoveel behoefte aan is. Een systeem dat zó gebruiksvriendelijk is dat het uniek in zijn soort is.

 

In April 2017 werd Piccotello dan eindelijk geïntroduceerd in de NL markt, een spannende tijd. Gelukkig werd het snel duidelijk dat onze visie werd gedeeld door de Nederlandse hotelier. De eerste hoteliers startten al snel met het gebruik van Piccotello, wat een mijlpaal!

 

In de zomer van 2017 werden de eerste partnerships geïntroduceerd. Partners die wij zorgvuldig hebben gekozen, om onze klanten te voorzien van de beste service. Deze partners delen onze idealen en ademen hospitality, net als wij. Wederom een mijlpaal!

 

We zijn trots om te zeggen dat we veel enthousiaste klanten hebben in drie landen, succesvolle partnerships hebben gestart en dat Piccotello is uitgegroeid tot het systeem zoals het nu is.

 

Nu is het jaar 2017 bijna voorbij en kijken we tevreden terug. Maar we pinken ook een klein traantje weg, omdat het jaar zo snel voorbij is gevlogen en we eigenlijk veel langer hadden willen genieten. Gelukkig hebben we weer genoeg nieuwe mijlpalen op de planning, om in 2018 te behalen!

 

Graag bedanken wij onze partners voor de prettige samenwerking in 2017. Onze klanten willen we graag bedanken voor het vertrouwen in Piccotello en de fijne samenwerking.

 

Wij wensen jullie allemaal prettige feestdagen en een liefdevol, gezond en succesvol 2018!

 

Team Piccotello


Geschreven door:

Shelley Jacobs

Nieuwsbrief Piccotello

Online hotelmanagement nieuws, updates en wetenswaardigheden.