Elisa stelt zich voor

In de hotellerie gaat het om persoonlijk contact en een goede service. Dit is precies wat ik heb meegenomen naar Freetime Hospitality toen ik ben begonnen met werken voor Piccotello. Om het contact nog iets persoonlijker te maken stel ik mijzelf graag aan u voor middels deze blog!

 

Wie ben je & wat doe je?

 

Mijn naam is Elisa Smorenburg en ondertussen ben ik al meer dan een jaar onderdeel van het Piccotello Team. Ik ben zelf opgegroeid in de horeca en heb veel ervaring met hotels en restaurants. Net als veel van mijn collega’s heb ik de hogere hotelschool afgerond en deze ervaringen neem ik mee in mijn dagelijkse contact met de hoteliers van de kleine tot middelgrote hotels en B&B’s.
Het leukste aan werken bij Piccotello?
Ik zie en spreek dagelijks veel verschillende hoteliers. De mogelijkheid om deze hoteliers een stap vooruit te helpen met de operatie binnen hun bedrijf vind ik echt het aller leukste om te doen. Wij leveren met onze ervaringen namelijk toch wel iets meer dan alleen een (geweldig) PMS.

 

Waarom Piccotello?

 

Voordat ik daadwerkelijk begon bij Piccotello heb ik eerst het PMS gezien samen met de globale ontwikkelingsplannen. Je moet tenslotte wel volledig achter het product staan wat je aanbiedt. We hebben uitgebreid het product en de visie besproken en toen was ik verkocht: Piccotello biedt echt een meerwaarde. En dit is waarom ik dat vind:

 

Gebruiksgemak:
Ik heb zelf natuurlijk al met meerdere Property Management Systemen gewerkt en ik was verbaasd hoe eenvoudig het is om met Piccotello te werken. Daarin is Piccotello echt uniek in de markt.

 

Ontwikkeling:
De ontwikkeling van Piccotello is goed doordacht. Dat zie je terug in de functionaliteiten: deze zijn gebaseerd jaren ervaring in de hotellerie en jaren ervaring in ontwikkeling.

Daarnaast ontwikkelen wij constant door met de hulp van onze gebruikers. Zij zijn degene die er nu dagelijks nog mee werken en daardoor met goede ideeën komen die kunnen worden toegevoegd aan de ontwikkelingslijst. Zo blijft Piccotello dus door ontwikkelen!

 

Betaalbaar:
Piccotello is ontwikkeld speciaal voor de kleinere tot middelgrote hotels en B&B’s. Onze prijzen zijn daarom gebaseerd op het aantal kamers van een locatie en de eventuele koppelingen die gewenst zijn. De prijs-kwaliteit verhouding is dus ook echt terug te zien.

 

Overzicht:
Piccotello PMS biedt rust en overzicht. De administratie is eenvoudig bij te houden, de rapportages bieden inzicht in het bedrijf en de reserveringen staan goed geordend en overzichtelijk in het planbord. In combinatie met een channel management koppeling bij een van onze gespecialiseerde en zorgvuldig uitgezochte partners komen de online reserveringen ook nog eens automatisch binnen en wordt de beschikbaarheid constant geupdated.
Ideaal toch?

 

Meer weten over Piccotello PMS en welke mogelijkheden er precies zijn? Dan hoor ik het graag!

 

Groeten, Elisa


Geschreven door:

Shelley Jacobs

Nieuwsbrief Piccotello

Online hotelmanagement nieuws, updates en wetenswaardigheden.