In dit blog stellen onze helpdeskmedewerkers zich aan u voor!

Vanaf 1 juni hebben wij onze helpdesk uitgebreid en zijn Laura en Sandra ons team komen versterken. Dagelijks staan zij voor u klaar en beantwoorden zij graag uw Piccotello vragen.

Leer Laura en Sandra kennen:

Ik ben Sandra en ben 27 jaar oud. Samen met mijn vriend ben ik woonachtig in Wierden en in 2015 afgestudeerd van Hoger Toeristische en Recreatief Onderwijs bij Hogescholen Saxion in Deventer. Naast mijn vele baantjes in de horeca en hotellerie, ben ik ook reisbegeleider voor avontuurlijke en actieve vakanties geweest.
In mijn vrije tijd speel ik gitaar, zit ik op het terras en train ik voor diverse sportieve uitdagingen, zoals de mud run.

Mijn naam is Laura en ik ben 29 jaar oud. Samen met mijn vriend woon ik in Eibergen. Ik ben in 2009 afgestudeerd voor de opleiding zelfstandig werkend gastvrouw en heb daarnaast nog diverse aanvullende opleidingen gevolgd. Ik ben als gastvrouw en manager werkzaam geweest bij diverse bedrijven (o.a. hotels, partycentra en restaurants).
Na mijn tijd in de horeca, ben ik gaan werken voor Freetime Company en Freetime Hospitality. Mijn vrije tijd besteed ik aan koken, lezen en lange wandelingen maken met de hond.

Onze functie als supportdesk medewerker is erg leuk en veelzijdig. De helpdesk levert support voor VIPS PMS, Pixelpoint POS en Piccotello PMS.
Daarnaast denken wij actief mee met de klant om het systeem zo passend mogelijk binnen de organisatie te kunnen gebruiken.


Geschreven door:

Shelley Jacobs

Nieuwsbrief Piccotello

Online hotelmanagement nieuws, updates en wetenswaardigheden.