Veelgestelde vragen

Hulp van hospitality experts

Blijf op de hoogte van de laatste trends in uw industrie.
Deel uw ideeën en krijg professionele feedback. De beste training van het systeem door een hotelexpert.

WAT IS DE DOELGROEP VAN PICCOTELLO?

Piccotello is gespecialiseerd in kleine tot middelgrote hotels. Deze specialisatie kenmerkt zich door de gebruiksvriendelijkheid, functionaliteiten en partners. Wij werken dagelijks aan nieuwe functionaliteiten en verbeteringen in de PMS, waarbij de behoeftes van onze doelgroep de grootste motivatie zijn.

BIEDEN JULLIE OOK EEN ONLINE BOEKINGSMODULE AAN?

Wij bieden geen eigen online boekingsmodule aan.
Het is echter mogelijk om met diverse boekingsmodules te koppelen via de channel managers. Het overzicht van onze partners is te zien op

HEBBEN JULLIE EEN KOPPELING MET CHANNEL MANAGERS?

Ja! Wij geloven dat een tweeweg koppeling tussen een PMS en een channel manager veel voordelen biedt voor hotels, zoals tijdsbesparing en aanzienlijke verkleining van de kans op overboekingen.
Wij hebben partnerships met:
– SmartHOTEL
– Siteminder
– Cubilis

IK KON DE INTEGRATIE WAAR IK NAAR OP ZOEK BEN, NIET VINDEN. BETEKENT DIT DAT JULLIE DIT NIET ONDERSTEUNEN?

Dit betekent inderdaad dat wij de integratie op dit moment niet ondersteunen. Wij kijken echter graag met u naar de mogelijkheden om een eventuele koppeling te realiseren of naar een andere passende oplossing.

HEBBEN JULLIE EEN KOPPELING MET POINT OF SALE SYSTEMEN?

Ja! Wij hebben koppelingen met diverse Point of Sale systemen. Onze partners worden zorgvuldig gekozen, zodat wij u de beste service kunnen bieden. De POS systemen waarmee wij koppelen zijn weergeven op onze partner pagina.

HOELANG DUURT HET OM TE STARTEN?

Piccotello PMS kan binnen 48 uur klaar zijn voor gebruik. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van integraties hanteren wij een startperiode van 2 weken.

WAT VOOR EEN TRAINING BIEDEN JULLIE?

Wij bieden 8 uur training. Dit is inbegrepen in de maandelijkse kosten voor het gebruik van Piccotello. De training wordt aangepast op uw hotel, behoeftes en medewerkers.

IN WELKE TALEN IS PICCOTELLO VERKRIJGBAAR?

Piccotello is op dit moment verkrijgbaar in het Nederlands en Engels. Wij werken op dit moment aan de Spaanse vertaling.

HOE VERZEKER JE DAT ONZE DATA VEILIG IS?

Piccotello is gebouwd in Microsoft Azure Cloud Platform. Microsoft Azure heeft een van de hoogste levels van veiligheid, hierdoor is uw data altijd veilig.

WAAR WORDT ONZE DATA OPGESLAGEN?

Piccotello is een complete cloud-oplossing. De data is veilig opgeslagen op de Microsoft Azure servers.

Nieuwsbrief Piccotello

Online hotelmanagement nieuws, updates en wetenswaardigheden.