huis

Nieuwsgierig naar Piccotello?

Ervaar het property management system (PMS) van de toekomst. Vraag hier uw gratis demo aan en ons team laat u graag zien waarom Piccotello uw partner voor de lange termijn is.

DEMO

Al 30 jaar een begrip
Oerhollands bedrijf
Oplossingen voor elke hotelier
24/7 helpdesk
curve-shape

Maak kennis met Piccotello, hét webbased property management system (PMS) dat specifiek gebouwd is voor de kleine hotelier en B&B, door experts. Het beheer van de reserveringen, de facturatie en de housekeeping in het online reserveringssysteem is eenvoudig. Door de functionaliteit ‘gasthistorie’ kunt u de beste service aanbieden en heeft u altijd de gastgegevens bij de hand. De geavanceerde rapportages bieden inzicht in uw bedrijf en helpen u de vervolgstappen te bepalen.

Piccotello is de PMS voor de kleine hotelier

curve-shape

Maak kennis met de mensen die Piccotello elke dag gebruiken

curve-shape

Het systeem bevalt ons goed! Het werken in Piccotello is fijn en eenvoudig. Wanneer meerdere klanten wensen hebben dan wordt het systeem verder ontwikkeld. Er volgt dan een update met nieuwe functionaliteiten.

John Warmenhoven Eigenaar Hotel ‘Zee en Duin’

Het gebruik van Piccotello is erg makkelijk en het werkt steeds beter voor ons! Het is fijn dat het reserveringssysteem bij de tijd blijft. Zo zijn er elke maand updates en hierdoor blijft het systeem verder ontwikkelen!

Hotel Hotel Anna Casparii, Harlingen - trivago.nl

Vincent
Anna Casparii
Toen wij met Piccotello en SmartHOTEL gingen samenwerken had ik niet zo’n hoge verwachtingen. Het vorige bedrijf met een reserveringssysteem was geen succes, veel te ingewikkeld! Het team van Piccotello begreep goed wat we zochten en beloofden dat het systeem heel eenvoudig zou zijn. En dat is het zeker. Al mijn medewerkers zijn heel positief en we hebben het ook al aan collega ondernemers aanbevolen. Zij werken er nu ook mee. Hotel La Casa is heel tevreden en hoopt nog lang met Piccotello samen te werken.

Shtrojera Taci
Eigenaar Hotel La Casa

Partners

curve-shape
Om onze klanten te voorzien van de beste service, werken wij samen met zorgvuldig gekozen partners. Deze partners delen onze idealen en ademen hospitality, net als wij. Bekijk hier onze partners