page-banner-image page-banner-image-mobile

Aankondiging: Piccotello wordt Vips Cloud PMS

Nieuw jaar, nieuw uiterlijk, zelfde commitment.

Beste Piccotello-klant,

Binnenkort vieren we het vijfjarig bestaan van Piccotello
Een mooi jubileum, waar we trots op zijn. Piccotello is uitgegroeid tot een gebruiksvriendelijk web-based property management systeem, gericht op hoteliers en bed & breakfast eigenaren.

In de afgelopen jaren hebben jullie kunnen profiteren van nieuwe functionaliteiten zoals rate management, verbeterde rapportages en nieuwe koppelingen. Bij Piccotello zijn we continu bezig met het doorontwikkelen van het PMS-systeem, om u als hotelier zo goed mogelijk te bedienen.

VIPS CloudPMS

Met gepaste trots presenteren we een nieuwe productnaam. Piccotello zal vanaf januari 2022 officieel verder gaan onder de naam VIPS CloudPMS. Met de keuze voor VIPS CloudPMS hebben we duidelijk gekozen voor een passende productnaam bij een steeds meer volwassen wordend property management systeem.

De nieuwe naam zegt veel meer waar we voor staan! We blijven u voorzien van het meest gebruiksvriendelijk PMS-systeem op basis van de laatste “state of the art” techniek waarin u en de gast centraal staat! In de komende maanden wordt u verder meegenomen in het traject van Piccotello naar VIPS CloudPMS.

Qua functionaliteiten en gebruiksgemak verandert er op dit moment niets voor u!

Zoals u ziet veranderen de naam en het logo. De grafische kant van de software-omgeving zal een nieuwe look & feel krijgen, die moderner zal zijn én een duidelijker overzicht zal geven.

Verder verandert er op dit moment niets voor u. We blijven werken aan onze maandelijkse updates en het development-team blijft zich richten op nieuwe functionaliteiten, die het voor u als hotelier makkelijker maken. En natuurlijk staan onze consultants en supportmedewerkers – zoals altijd – graag voor u klaar.

Heeft u vragen of wilt u ons gewoon een keer spreken, neem dan contact op via onderstaande contactgegevens.

Een enthousiaste groet van het gehele Piccotello en Freetime Hospitality Team!