page-banner-image page-banner-image-mobile

Basistraining horeca en gastvrijheid gegeven bij het Orionis Walcheren aan statushouders

In deze blogpost vertellen we u graag wat meer over de basistraining horeca & gastvrijheid, gegeven door onze collega Chen Arets.

De afgelopen twee weken heeft onze collega Chen Arets een basistraining gegeven bij het Orionis Walcheren in Zeeland aan statushouders. Het Orionis is één van de grootste werkgevers van Walcheren binnen het sociaal domein. Zij helpen mensen op eigen kracht aan het werk te komen door middel van het aanbieden van cursussen, sollicatietrainingen of skillstrainingen. Op deze manier heeft iedereen een eerlijke kans op de arbeidsmarkt.

Gedurende de training is er informatie gedeeld over gastheerschap, receptie, schoonmaak, keuken en veiligheid. Daarnaast werden er ook nog tips en tricks gedeeld over snij- en serveertechnieken. Het merendeel van de collega’s van Freetime Hospitality hebben ruimschootse ervaring in de hospitality branche. Deze kennis delen wij als Freetime Hospitality graag met anderen om ze op weg te helpen naar een leuke job in de hospitality branche!

Geschreven door:

Amel Sedoc