page-banner-image page-banner-image-mobile

Hoteliers opgelet! U hoeft niet alles zelf te doen!

Hoteliers opgelet! U hoeft echt niet alles zelf te doen.
Zet bijvoorbeeld arrangementen in en lift mee op het succes van uw (toekomstige) partners!

 

De gast op één

U bent niet in de horeca gaan werken omdat de administratie u zo aantrekt, of omdat u zo graag bezig bent met reclame maken. U wilt het gewoon uw gasten graag naar de zin maken! Heeft u als manager annex eigenaar van een klein hotel of b&b zoveel aan uw hoofd, dat uw gastvrijheid er enigszins onder lijdt? Terwijl u graag uw gast op één zet?

 

Promotie zonder poeha

Hoe krijgt u meer tijd voor het werk waar u zo van houdt, namelijk gasten een prettig verblijf bezorgen? En hoe komt uw hotel of bed & breakfast tegelijkertijd meer onder de aandacht van een groter publiek? Niet vanzelf, dat is wel duidelijk! Behalve de reserveringen en overige administratieve handelingen, die bijvoorbeeld Piccotello u uit handen neemt, kan ook de promotie van uw hotel makkelijk geregeld worden, door een partner die met u meedenkt. Zonder al te hoge kosten, zonder poeha! Hoe dan? Bijvoorbeeld door gebruik te maken van diverse boekingssites, waarop u te zien bent met uw aantrekkelijke aanbiedingen, in de vorm van speciaal samengestelde arrangementen.

 

Aantrekkingskracht van arrangementen

‘Hoezo arrangementen? Ik wil gewoon dat mensen kamers bij ons boeken!’ We horen het u al denken. Maar vergis u niet; arrangementen hebben een behoorlijke aantrekkingskracht op uw potentiële gasten! De klant ziet een voordelig totaalbedrag voor overnachting inclusief ontbijt en leuke extraatjes als diner, fietsverhuur of wellnessgebruik. Aangezien de klant geen inzicht heeft in de exacte kamerprijzen, is het voor u makkelijk een scherpe deal samen te stellen, in overleg met een derde partij. Biedt u aantrekkelijke arrangementen aan, dan kunnen deze gemakkelijk door arrangementenaanbieders zoals Voordeeluitjes.nl getoond en gepromoot worden. Meer mensen dan ooit zien wat u te bieden heeft! En ze boeken bovendien eenvoudig en snel.

 

De expert geeft tips en tricks

Niet alleen door op een boekingssite te verschijnen met voordelige arrangementen, maar ook door andere kanalen – zoals televisie, radio en geschreven pers – te benutten, genereert u veel meer aandacht voor uw bedrijf. U ziet bij voorbaat al op tegen gedoe en kosten? Onnodig! Wat is er mis met het meeliften op het succes van grotere partners, die uw bedrijf zeer voordelig onder de aandacht kunnen brengen? De contactpersonen van deze partijen zijn vaak fijne sparringpartners, aangezien ze de markt, de regio en de behoeften van de klant goed kennen. Bovendien zijn de kosten vaak op basis van no cure no pay. Kortom; een samenwerkingsverband aangaan met externe partijen zoals arrangementenaanbieders en boekingssites kan u als hotelier vele voordelen bieden!

 

Geschreven door:

Shelley Jacobs