page-banner-image page-banner-image-mobile

Piccotello is dé PMS voor de kleine hotelier en B&B’s

Het beheer van reserveringen, de facturen en de housekeeping in Piccotello is eenvoudig. De gebruiksvriendelijkheid van het systeem is uniek in de branche. Door de gastenhistorie kan de beste service worden aangeboden en heeft de hotelier altijd alle gastgegevens bij de hand. De geavanceerde rapportages in Piccotello bieden inzicht in de bedrijfsgegevens en helpen het management de volgende strategische stappen te bepalen.

Piccotello beschikt over diverse koppelingen met channel managers zodat de beschikbaarheid en de online boekingsmodules gemakkelijk gesynchroniseerd worden. Hierdoor heeft de hotelier altijd dezelfde prijzen en beschikbaarheid in het hotel, op de eigen website en bij de OTA’s.

Om Piccotello bij de tijd te houden, wordt de verdere productontwikkeling in samenspraak met de hotelier gedaan. Met de klant zal Piccotello zich blijven ontwikkelen tot dé PMS voor de kleine hotelier. Ideeën en behoeftes van de klanten zullen zorgvuldig worden meegenomen in het ontwikkelplan van het PMS. Met deze innovatieve toekomstvisie van Piccotello is Freetime Hospitality B.V. een partner voor de lange termijn, waarbij de hotelier mee kan groeien in de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Bij Piccotello horen natuurlijk ook diverse ondersteunende diensten zoals consultancy en support. Onze hospitality experts zorgen ervoor dat de klanten op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in de industrie. Daarnaast is Piccotello een 100% Nederlands product – wij begrijpen de Nederlandse markt als geen ander. Onze hospitality experts en service support bevinden zich dan ook in Nederland.

Voor een gratis online demo, klik hier en maak direct een afspraak!

Geschreven door:

Shelley Jacobs