page-banner-image page-banner-image-mobile

Hoteliers.com

Hoteliers.com helpt hotels om directe boekingen te genereren met een portfolio van e-commerce producten en marketingdiensten, hiermee heeft u één aanspreekpunt voor alle online zaken.

Hoteliers.com is in 2005 opgericht met als doel hotels te helpen om meer directe boekingen te genereren. Bij Hoteliers.com heeft u het voordeel van één aanspreekpunt voor al uw online zaken. Onze dienstverlening bestaat uit drie pijlers, welke nauw samenwerken: e-commerce producten, distributie en marketingdiensten.

 

De e-commerce producten bestaan onder andere uit een responsive website en een boekingsmodule met online kassa. Deze worden continu doorontwikkeld voor de beste conversie. Dit is het eigen directe kanaal van het hotel en vormt de basis van een solide e-commerce strategie.

 

Daarnaast biedt Hoteliers.com distributiemogelijkheden, zoals een channel manager waarmee u gemakkelijk prijzen en beschikbaarheid bij verschillende online reisbureaus kunt beheren. Ook een aansluiting met GDS is mogelijk, wat voornamelijk interessant is om zakelijke boekers te bereiken.

 

Aangezien directe boekingen het meest rendabel zijn, levert Hoteliers.com marketingdiensten om de online zichtbaarheid van het eigen kanaal te vergroten. Om dit te bereiken ondersteunt Hoteliers.com hotels bij de online marketing- en social media strategie, en de structurele uitvoering hiervan. Tevens is Hoteliers.com een exclusief partnerschap aangegaan met Google voor Hotel Ads en Adwords, waarbij met name op resultaat wordt gestuurd.

 

De persoonlijke service van Hoteliers.com wordt als uitstekend beoordeeld door hoteliers in heel Europa!
Bespaar ook op uw commissiekosten, wij staan klaar om samen tot een beter resultaat te komen!

Partner-1