page-banner-image page-banner-image-mobile

Mpluskassa

MplusKassa is de meest gebruiksvriendelijke kassasoftware in Nederland. Probeer het 30 dagen gratis met de demo versie die u kunt downloaden op de website mpluskassa.nl

 

MplusKassa is de meest gebruiksvriendelijke en flexibele kassasoftware op de Nederlandse markt. U kiest en betaalt de functionaliteiten die benodigd zijn, hierdoor betaalt u nooit teveel. Doordat MplusKassa verkocht wordt door gecertificeerde kassa dealers is er altijd een specialist bij u in de buurt, die u kan helpen.

 

Vergeet nooit meer een gast te bedienen met dé horeca kassa! Door middel van de plattegrond kunt u precies zien welke tafel nodig van een nieuw drankje moet worden voorzien. Iedereen zelf betalen? Geen probleem! Doe een aanbetaling op een tafel, deel het bedrag door het aantal personen, splits het gedeelte van de bon naar een andere tafel of voeg juist twee tafels samen.

 

Met keukenmanagement worden de gerechten die in de keuken bereid moeten worden overzichtelijk getoond op een keukenscherm. Op deze manier wordt er rust gecreëerd in uw keuken en kan uw chef zich volledig focussen op de mooiste gerechten.

 

Met meer dan 60 gekoppelde apps en een goed gedocumenteerde API is MplusKassa het meest uitgebreide kassapakket van Nederland. Bekijk de website, mpluskassa.nl voor alle mogelijkheden en download hier ook een demo versie om MplusKassa 30 dagen gratis zelf te proberen.