page-banner-image page-banner-image-mobile

RevControl

RevControl is hét online Revenue Management platform voor hoteliers. Het helpt jou om je hotels volledige omzetpotentieel te bereiken, terwijl je veel tijd bespaart. En, het is leuk om te gebruiken! 

Het dynamische dashboard maakt RevControl heel gebruiksvriendelijk en intuïtief. Voor je gemaakt wordt de BOB-data automatisch geüpload en door de handige pick-up alerts mis je nooit meer een kans om je prijzen te verhogen. Jij bent ‘in control’. Het algoritme zorgt voor het beste prijsadvies per dag en met de rate shopping tool volg je heel gemakkelijk je competitie. RevControl voorspelt ook je bezetting in de toekomst gebaseerd op een slimme mix van data.

Het is ideaal voor hotelketens en je kunt RevControl gebruiken wanneer je wil, waar dan ook. Meer dan 20 jaar ervaring in revenue management én in de ontwikkeling van hospitality software stellen ons in staat om jou de allerbeste technologie te bieden. RevControl is compleet, overzichtelijk en het helpt je nog effectiever te zijn. Het is trouwens breed toepasbaar, je kan het bijvoorbeeld ook gebruiken voor campings, hostels en veel meer.

Altijd de beste prijs, altijd ene optimale bezetting!