Binnenkort vieren we het vijfjarig bestaan van Piccotello!

Een mooi jubileum, waar we trots op zijn. Piccotello is uitgegroeid tot een gebruiksvriendelijk web-based property management systeem, gericht op hoteliers en bed & breakfast eigenaren.

Bij Piccotello zijn we continu bezig met het doorontwikkelen van het PMS-systeem, om u als hotelier zo goed mogelijk te bedienen.

VIPS CloudPMS

Met gepaste trots presenteren we een nieuwe productnaam. Piccotello gaat vanaf januari 2022 officieel verder onder de naam VIPS CloudPMS. Met de keuze voor VIPS CloudPMS hebben we duidelijk gekozen voor een passende productnaam bij een steeds meer volwassen wordend property management systeem.

De nieuwe naam zegt veel meer waar we voor staan! We blijven het meest gebruiksvriendelijk PMS-systeem op basis van de laatste “state of the art” techniek waarin hotelier en gast centraal staan.

Naast dat de naam en het logo verandert, zal de grafische kant van de software-omgeving ook een nieuwe look & feel krijgen, die moderner zal zijn én een duidelijker overzicht zal geven, zie hieronder een aantal aangepaste schermen.

 

 

 

 

 

 

Heeft u vragen of wilt u ons gewoon een keer spreken, neem gerust contact met ons op. Neem gerust contact met ons op door ons te mailen info@piccotello.nl of door ons te bellen 088 130 44 00.

 

 

 

 

 

       
       
        Blijf op de hoogte van het nieuws rond VIPS CloudPMS.

 

 

* Verplicht veld